Friday, March 27, 2009

Interview kat Suria FM bersama DJ Akhtar

Huhuhu... dah byk kali ZZ gi opis SuriaFM, this is the first time for ZZ tuk masuk conti buat interview. Well, tau ler, ZZ mmg owg baru di dalam industri ni, and I treasure this moment sgt la. Cam apb ZZ gi interview kat PutraFM di UPM, UFM di UiTM Shah Alam.. same case, harap2 akan dapat interview lg di studio2 radio yg lain! :) Next Tuesday pulak gi EraFM... hehe. Excited giler bg ZZ. hahahaa





Tu die DJ Kak Akhtar & ZZ.. tgh tunggu cue.. nampak
serius kan? huhuhuhu


Aaahhh. baru bagus.. senyum ckit! huhuhuhu! :)
Orait.. dah lewat dah, ZZ nak gi packing tuk journey esok.
Have to wake up as early as 5am!!! gler kan?! hahaha
Jumpe kat Sg Petani & Taiping yaaa!!!Buhbyeeee!

3 comments:

syazwan Hairey said...

tetep hot mcm dulu..
hee..

mat rempit 99 said...

cayaa laaam zz

zEnNy said...

hehe....so fun...all the best,..