Friday, March 6, 2009

TERIMA KASIH .. KAMU SEMUA!!! :)

Bismillahirrahmanirrahim

IT'S OVER!!!!! yeyyyy!!!
But baru bermula ajer.. hahaha

5 mac dah jadi "past tense" utk ZZ. huhuhu...I'm very heppi.. btol2 giler, krn tlh buat yg terbaik.. telah buat semua (klo tidak 80%) of apa yang diajar oleh Kak Zeek & Abg Baki.. (hahaha.. dont ask! :P) & ZZ dpt menjawab dengan baik (harap2 la) dan THANK YOU kepada media2 dari Radio & newspaper yang datang kat PJ hilton hari tu.

Also, terima kasih kepada kesemua sponsors ZZ untuk event ini...Label Century Music, syarikat pengurusan ZZ Giant Ants... syarikat Event Plus yg selama ini memberikan sokongan, galakan yang tak terhingga bagi diri ZZ...

Abg Baki, Abg Alan, Kak Zeek, Abg Simon - THANK YOU for everything! Tanpa KAMU SEMUA... siapa lah ZZ, kan?

Asyraf, Zenny, Saban - You have been my best friends selama ini.. KAMU SEMUA-lah yang ZZ akan hargai buat selama2nya! :)
Abg Badrul, Diddy, Aesar, Hazri.. Kak Dina... & semua yang lain yang pernah menghulurkan bantuan dari apa segi apa jua pun.. X kisah.. Saya...
AZIZI ZAKARIA THANK YOU ALL!!!!!!


Sokong lah ZZ ya! :) Beli yang Ori! huhuhuhu

2 comments:

Kamarul_dudez said...

HELLO... good luck ya! :)

Muhd Din Abd. L said...

congrats azizi!