Monday, March 2, 2009

Terasa stressed ckit....! hahaha

Bismillah...

Well.. 2-3 hari lagi aje... Ni lah maser yang ZZ tgh tunggu2..sejak bpindah ke Kuala Lumpur pd hujung thn 2007...sampai la sekarang. ZZ dah tunggu mase tuk pelancaran album ZZ.. hmmm.. Selama ini.. hanya buat show tuk tabahkn diri ZZ.. kate abg Alan.. also...latih tuk matangkan suara.. cara mengawal lebih baik.. buat lebih stage presence ngan dance moves & sumer tu.

Tambahan pula, ader media training, grooming etc etc!!! btol2 gler2! :)

Selama ni, banyak halangan telah ZZ lalui... banyak cabaran hidup dalam 2-3 bulan ini... Abg baki & kak Zeeka tlh mberi byk tunjuk ajar.. abg Alan & teamnye kat EP.. sumer owg2 yang tlh mberi sokongan yang 100% kpd ZZ tuk teruskan usaha ZZ... Kwn2 ZZ yg paling rapat - Saban, Zenny & aCap.. THANKSSSS! Of cos, x lupekn ayah ibu & famili... thank u!!!!

Setakat ini, masih ader byk halangan yg akn ZZ tempuhi..baru nak bermula! huhu...kadang-kala, ZZ t'rase cam ada ribut yang nak datang... tapi hujan X turun2 lagi plak... cam tgh jogging, naik bukit, tp nafas x cukup... cam sumer dalam dunia kadang-kala nak hancur atas kepala ZZ!!!! ha ha ah ah (Dah over da nih!)...Tp, X kira aper juapun.., ZZ akan teruskn usaha ZZ... Cam dlm lirik Sentiasa,


"Ku tempuhi Segala cabaran,
dengan keyakinan di sanubariku..."

Kpd sumer tht has helped ZZ till now.. THANK YOU! terima kasih!!!!!!!

5 Mac... hmmm.. I'm ready!!!!

7 comments:

diddy said...

Hai ZZ =)

Selamat datang ke dunia hiburan! Pesanan Diddy jangan lupa pada orang2 yang banyak membantu kita selama ni. ZZ beruntung kerana ada Alan @ Ahtu yang bekerja keras untuk kejayaan ZZ =)

Sentiasa merendah diri dan hormat pada Alan dan semua orang yang percaya pada kebolehan ZZ.

Diddy doakan semoga ZZ berjaya, InsyaAllah =)

Azizi said...

Abg Diddy! :) Thank so much. kata2 abg diddy mmg memberi semangat kpd ZZ tuk terus mara ke depan!:)

all the help yg abg alan & abg baki dan sumer... tdak akn ZZ lupekn.. cos.. tanpa mereka.. tanpa sumer yg pernah bantu ZZ.. ZZ xkan berada di cni!

thanks abg diddy!

Sarimah Hazlin said...

Azizi. Dah puas aq ikot digi celebriteen selama 2 tahun.. i mmg salute you all... esp u. congrats and good luck. percaya kpd Tuhan, and diri sendiri. itu paling penting. x kisah aper2 jua pon.. dlm dunia entertainment, mmg susah. bukan senang. so, hrp2 zz tabahkn hati. go all out rasenya, ya! dont give up!

sHaNiDa said...

salam~
azizi !! at last! kluar gak album zz nii.. :) congrats ya zz! semoga brjaya ngan karier zz :) ayesha SENTIASA doakan zz n of coz,support zz SENTIASA~~ :)
Ayesha=kipas-susah-mati Zz!! :)

nice edit ya!kaler biru ni mmg co0L......

Azura Babez said...

helu.... congrats!!!!

WaYNe said...

zz!! keep up the good work ya !! we the andersonian's will always support you!! gambateh~!

Azizi said...

thanks guys!!! :)